Odštampajte ovu stranicu

EUROMILK - MLADOST 2:2 (1:0)

Eze Patrik Frajdej 2
Sudija: Stefkov (Skoplje). Stadion: sportskog centra FSM. Strelci: Jašarovski u 29. i Kerim u 56. minutu za Euromilk a Frajdej u 73. i 82. minutu za Mladost
Mladost Lučani: Krznarić, Đorđević, Milunović, Otašević, Nenadić, Ivelja, Gavrić, Živadinović, L.Jovanović, S.Jovanović, Frajdej. Igrali su još: Golemić, Milosavljević, Došen, Ahčin i Tešić
Euromilk Skoplje: Mađarovski, Ljamalari, Ristov, Cvetanovski, Georgijevski, Kostenčovski, Brnjarčevski, Pandevski, Kerim, Aksentijev i Jašarevski.
Igrali jos: Janevski, Mustava, Angelovski, Ilovski, Davičevski i Čipov.

Ne pobeđuje uvek bolji. Mladost je igrala i stvarala šanse a domaćin postizao golove. Ekipa Mladosti iz Lučana je od početka nametnula žestok tempo i već u prvih deset minuta stvorila dve stopostotne prilike. Prosto je neverovatno šta su Lazar i Saša Jovanović promašili. Naravno, kazna stiže vrlo brzo i  domaćin dolazi do vođstva od 1:0 golom Jašarovskog u 29. minutu. Mladost je do kraja poluvremena imala još izglednih prilika ali je rezultat ostao nepromenjen. Trener Lučanaca Nenad Milovanović je u drugom poluvremenu izvršio nekoliko izmena. Nastavili su Lučanci u visokom ritmu ali opet domacin  postiže gol, pre svega lošom reakcijom uže odbrane i rezultat je povišen na 2:0. Ređale su se šanse kao na traci ali jednostavno lopta nije htela u gol golmana Mađarovskog. Napokon, u 73. minutu Mladost preko Frajdeja postiže gol i smanjuje rezultat. Isti igrač Frajdej Eze posiže i drugi gol na utakmici i postavalja konačan rezultat. Šteta je što Mladost nije došla do potpunog preokreta i dobila ovu utakmicu a najveći krivac je svakako golman domaće ekipe.

,,Ekipa je dosta umorna, nismo se najbolje snašli jer je podloga bila veštačka a mi smo zadnjih dana radili na teškim terenima. To moze da bude kakvo-takvo opravdanje ali sa druge strane moram da uputim i reči kritike jer imam utisak da pojedini igrači misle da su ,,kaparisali" mesta u prvih jedanaest. To sigurno neću dozvoliti," reči su trenera Nenada Milovanovića na kraju utakmice.

Pročitano 1969 puta
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
FK Mladost Lucani

Najnovije od FK Mladost Lucani