Odštampajte ovu stranicu

POTPISAO I DŽUGURDIĆ

džugurdić miloš 1992 179cm

foto: www.fkvozdovac.rs

Mladost nastavlja sa ojačavanjem igračkog kadra za naporne borbe na dva fronta. Potpis na ugovor sa lučanskim superligašem stavio je Miloš Džugurdić, koji je dobro poznato ime u srpskom fudbalu. Ima 22 godine i već zavidno iskustvo igranja u elitnoj ligi. Ovaj momak, rođen u Kruševcu, u proteklom prvenstvu je nastupio 23 puta za Voždovac postigavši dva gola. Pre toga je nosio dresove Spartaka i Teleoptika a bio je đak čuvene omladinske škole Partizana. Po vokaciji je napadač i sigurno će zaoštriti ionako jaku konkurenciju u navali Lučanaca.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Henok na probi

Treninzima plavo-belih priključio se tamnoputi napadač iz Konga Henok Džon Mukendi. Napadač visok 195 centimetara do sada je bio član mlađih kategorija slavnog Liverpula kao i škotskog Patrik Tistla i engleskog Northemptona. Bio je član selekcija do 18 i do 20 godina Demokratske Republike Kongo. Pokušaće narednih dana da se nametne stručnom štabu i izbori za ugovor.

Pročitano 1675 puta
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 10 avgust 2015 19:06
FK Mladost Lucani

Najnovije od FK Mladost Lucani