Odštampajte ovu stranicu

Ivan Milošević ponovo u plavo-belom dresu

IMG 1186

FK Mladost je angažovala prvo pojačanje pred predstpojeću sezonu. Na opšte zadovoljstvo svih u klubu, kao i navijača plavo-belih, u Lučane se vratio bivši kapiten, rođeni Lučanac, Ivan Milošević. On je pre osam godina iz Mladosti otišao u Ukrajinu gde je proveo pet sezona u ekipi Karpati. Potom je boravio pola godine u Napretku, a onda odlazi u glavni grad Uzbekistana, gde nastupa za ekipu Bunjotkor. Prilikom potpisivanja ugovora Milošević je izjavio:

Veoma mi je drago sto se vracam u klub u kome sam ponikao. Kada sam pre osam godina odlazio iz Mladosti, bio sam najmlađi igrač, sada se vraćam kao jedan od najiskusnijih. Nadam se da ću svojim igrama opravdati očekivanja stručnog štaba i uprave kluba, kao i da će moje iskustvo pomoći mlađim igračima da što pre stasaju. Očekujem da ekipa u narednoj sezoni pruži dobre partije i ispuni ciljeve koje je klub zacrtao. Kao rođenom Lučancu, veoma mi je drago što ću ponovo imati prilike da igram pred domaćom publikom.

Zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora nije krio ni šef stručnog štaba Mladosti, Nenad Milovanović:

Prvo pojačanje nam je naš bivši kapiten, igrač koji je ponikao u našem klubu, Lučanac Ivan Milošević. Mislim da nam nedostaje te lučanske „krvi“ i igrača koji iskreno i strastveno vole naš klub. Milošević je igrač koji ima internacionalnu karijeru i iskustvo, tako da očekujem da će na poziciji štopera doneti mirnoću u zadnjoj liniji. Takođe, očekujem da će imati trostruku ulogu u našem timu: da bude vođa ekipe, da dobro odradi posao na svojoj poziciji, kao i da uz njega postanu igrači Šatara i Saničanin, mladi reprezentativci BIH. Očekujem dolazak još jednog ili dva iskusna superligaška igrača, koji će uz naše mlade igrače Golubovića, već pomenute Šataru i Saničanina, kao i Mišela, napraviti spoj mladosti i iskustva. Smatram da će ovi mladi igrači u ovako sklopljenom timu steći iskustvo i afirmaciju, napraviti ino-transfer, gde bi klub u narednom periodu, nastavio praksu prodaje igrača radi punjenja budžeta.

Prelazni rok za Mladost tek počinje:

Što se tiče prelaznog roka, pored Miloševića, očekujem do 15.juna, do početka priprema, dolazak još tri igrača i to napozicijama pleja, zadnjeg veznog i napadača koji nam je nedostajao u predhodnoj sezoni. Očekujem uskoro dogovor sa jednim veoma dobrim i iskusnim napadačem koji je godinama igrao u našoj ligi.Ne bih sada otvarao karte pošto priča nije u potpunosti završena. Takođe, očekujem da do kraja prelaznog roka napravimo ino-transfer bar jednog od trojice prvotimaca - Jovanovića, Gavrića i Milosavljevića, gde bi oni bili zadovoljni svojim angažmanom, a klub obezbedio sredstva za sledeću sezonu.  

Pročitano 5494 puta
Ocenite ovaj članak
(6 glasova)
Poslednji put izmenjeno subota, 04 jun 2016 13:21
Administrator

Najnovije od Administrator