• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Kiković Kilibarda Todorović

Mladost je u svoje redove dovela još tri mlada i talentovana fudbalera. Radi se o Danku Kikoviću(`94), Marku Kilibardi(`98) i Srđanu Todoroviću(`96).

Danko Kiković ponikao je u Radničkom iz Obrenovca, potom boravio u omladinskoj školi portugalskog Porta, a u dosadašnjoj karijer nastupao je i za BSK iz Borče i ivanjički Javor iz koga dolazi u Lučane.  Igra na poziciji veznog igrača i očekuje dobre rezultate ekipe u ovoj polusezoni:

Drago mi je što sam dobio šansu i poziv od Nenada Milovanovića da postanem član Mladosti. Klub je veoma organizovan i sve funkcioniše na najvišem nivou. Ekipa je veoma kvalitetna, tako da očekujem plasman u plej-of, a nadam se da možemo da ponovimo i prošlogodišnji rezultat.

Marko Kilibarda igra na poziciji krilnog napadača, u Mladost dolazi iz BASK-a, a pre toga bio je član Čukaričkog. Želi da se u potpunosti afirmiše u plavo-belom dresu:

Mladost je poznata kao klub u kome se afirmisalo dosta mladih igrača. Očekujem da ću i ja napredovati u radu sa trenerom Nenadom Milovanovićem i da ću se izboriti za mesto u ekipi.

Srđan Todorović već tri godine nastupa za srpskoligaša BASK, a prošao je kompletnu omladinsku školu FK Rad. I ovu polusezono će provesti u srpskoligašu kraj „Careve ćuprije“, a potom će na leto konkurisati za mesto u timu ekipe iz Lučana:

              Moj prvi utisak je fenomenalan, ovo je lepa sredina. Dogovorio sam se sa trenerom Milovanovićem da odigram još jednu polusezonu u BASK-u, a da od leta konkurišem za prvi tim Mladosti. Mislim da je ovo najbolji put za mene i koristim priliku da se zahvalim mojim bivšim trenerima koji su mi pomogli da napredujem u karujeri.

Pročitano 1434 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.