• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

Naslovna pocetak priprema 18.06.19

             Konferencijom za medije, zvaničnom prozivkom, a zatim i prvim treningom, plavo-beli otpočeli su pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu.

                Medijima se obratio pomoćni trener Goran Stanić i najpre pozdravio prisutne, zahvalio im se na dosadašnjoj saradnji i izrazio želju da se ona nastavi i u ovoj sezoni, a potom se fokusirao na početak priprema:

                Danas počinjemo pripreme za predstojeću sezonu, posle trideset dana odmora. Pripreme ćemo odraditi u tri faze. Prvi deo sprovešćemo ovde u Lučanimaod 18-27.juna, gde ćemo na našim terenima raditi dva puta dnevno. Druga faza na Zlatiboru od 27. juna - 13.jula, kada će biti odigrano i 7 pripremnih utakmica i to: 29.06. Vojvodina, 03.07. Spartak Subotica, 06.07. Borac Banja Luka, 09.07. Mačva („B“ timovi), 10.07. Mačva („A“ timovi), 12.07. protivnik će biti naknadno određen („B“ timovi), 13.07. protivnik će biti naknadno određen. Potom se od 14.jula vraćamo u Lučane gde ćemo odraditi treću fazu do početka prvenstva.

                Posle plana priprema, Stanić je izneo situaciju vezanu za prelazni rok:

Klub su do sada zvanično napustili Tumbasević, Markoski, Dimić, Jevremović i Golubović. Kada je reč o pojačanjima, angažovali smo tri odbrambena igrača. Bogdana Miloševića, našeg bivšeg igrač, povratnika iz Lavala iz Francuske. Zatim štopera Aleksandra Stanisavljevića iz Slavije Sofija iz Bugarske i Nikolu Vukajlovića  koji je u prethodnoj sezoni bio član Dinama iz Vranja. Doveli smo iz Mačve igrača sredine terena Ivana Obrovca, kao i napadača Zakariju Suraku iz Dinama iz Vranja. Svi ovi igrači biće zvanično predstavljeni u narednom periodu. Takođe, sa nama pripreme počinji i igrači koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama. Despot Obrenović i Veljko Kijevčanin koji su bili članovi Sloge iz Požegae, Marko Kilibarda koji se vratio iz Trajala iz Kruševca, kao i Danko Kiković koji je bio član Žarkova. Sa nama će trenirati i nekoliko mladih talentovanih igrača, čije će eventualno angažovanje zavisiti od onoga šta pokažu u prvoj fazi priprema.

Upitan kakve su naredne aktivnosti kluba u prelaznom roku, Stanić je odgovorio:

Dalje naše aktivnosti u prelaznom roku zavise pre svega od odlazaka. Ukoliko realizujemo transfere nekoga od naših igrača za koje postoji interesovanje, kao što su reprezentativac Rosić, zatim Šatara, teko onda ćemo razmišljati o novim dolascima.

Neizbežno pitanje novinara bilo je vezano i za nastup Dragana Rosića na Evropskom prvenstvu:

Mislim da je više nego zasluženo dobio poziv, bio je član ove selekcije tokom celih kvalifikacija. Kada je reč o formi, mislim da iza sebe ima definitivno najbolju sezonu u dresu Mladosti. Moje lično mišljenje je da je on budućnost naše “A” reprezentacije i da na njega treba ozbiljno računati.

                 U prilogu pogledajte fotografije sa današnjeg okupljanja fudbalera Mladosti.

Pročitano 1024 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Poslednji put izmenjeno sreda, 19 jun 2019 04:48

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.