• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

OSK 8917 1

Pripremni radovi za postavljanje terena sa veštačkom travom na terenu SC Mladost ušli su u završnu fazu. Najveći deo radova koji je bio obaveza FK Mladost je završen. Urađen je projekat, postavljena je drenaža, drenažne cevi, podignut zaštitni zid, ostalo je još samo da se dovrši postavljnje metalna ograde oko terena. Da je FK Mladost ozbiljno prišao ovom poslu, dokazuje zadovoljstvo i oduševljenje predsednik FSS Slaviše Kokeze, prilikom nedavnog boravka u Lučanima i obilaska radova.

Obzirom na fazu u kojoj se pripremni radovi nalaze i imajući u vidu da je FK Mladost izvršio sve obaveze koje je prilikom dobijanja terena sa veštačkom travom imao, uskoro se u Lučanima može očekivati i postavljanje samog terena od strane stručnih lica Fudbalskog saveza Srbije.

Podsećamo da je teren sa veštačkom travom FK Mladost, početkom aprila, zajedno sa još četiri kluba, dobio kao donaciju od strane FSS i da je obaveza svih koji su dobili terene, bila obavljanje pripremnih radova do postavljanja samog terena.

Kada bude gotov, ovaj objekat će upotpuniti sadržaj koji pruža SC Mladost, a u mnogome će pomoći u radu i funkcionisanju svih selekcija u FK Mladost.

U prilogu pogledajte fotogrfije pripremnih radova za teren sa veštačkom travom.

Pročitano 3080 puta
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.