• OSK_7165
  • OSK_7194
  • OSK_7239
  • OSK_7277
  • responsive slider jquery
  • OSK_7450
OSK_71651 OSK_71942 OSK_72393 OSK_72774 OSK_74255 OSK_74506
jquery gallery by WOWSlider.com v8.0

IMG 1171  IMG 1168

Novoizabrani Predsednik FSS Slaviša Kokeza obišao je pripremne radove za postavljanje veštačke trave na terenu SC Mladost. Gospodina Kokezu dočekali su Počasni Predsednik našeg kluba Radoš Milovanović, Predsednik Vladimir Đorđević i šef stručnog štaba Nenad Milovanović. Po obilasku radova Predsednik FSS, nije krio zadovoljstvo onim što je video:

Sve ono što sam video u Lučanima je na jednom visokom nivou, tako da ljudi koji vode FK Mladost zaslužuju apsolutno sve pohvale. Želim da kažem da je ovo primer kako se domaćinski radi i kako treba da se posluje u srpskom fudbalu. Kada bude postavljen teren sa veštačkom travom uz već postojeću infrastrukturu, ovo će biti odličan fudbalski kompleks koji predstavlja budućnost fudbala. Još jednom ponavljam da sam pozitivno iznenađen i veoma zadovoljan ovom posetom i time što sam video u Lučanima. Nadam se da će i ostali fudbalski centri u zemlji slediti ovaj primer, jer to je jedini način za razvoj i prosperitet fudbala u Srbiji.

Gospodin Kokeza je dodao da će jedna od glavnih aktivnosti u predstojećem mandatu biti vezana za unapređenje fudbalske infrastrukture u Srbiji:

Mi ćemo u narednom periodu nastaviti sa dobrim stvarima koje je radilo predhodno rukovodstvo FSS, tu pre svega mislim na postavljanje terena sa veštačkom. Daćemo sve od sebe da u prestojećem periodu u što više gradova u Srbiji pomognemo postavljanje terena sa veštačkom travom, kojih za sada ima 12. Takođe, počećemo da primenjujemo ranije odluke FSS vezane za infrastruktur, po kojima superligaši neće moći da igraju utakmice na stadionima koji nemaju reflektore. Zbog toga se nadam da će tri superligaša koja imaju problem sa postavljanjem reflektora to uraditi do početka nove fudbalske sezone ili će u protivnom biti domaćini na drugim stadionima.

Odlukom nadležnih organa FSS naš klub je početkom aprila zajedno sa još četiri kluba dobio teren sa veštačkom travom. Pripremni radovi su u završnoj fazi i očekuje se da će prema planiranom tempu radova, uskoro zablistati još jedan velelepni objekat u okviru SC Mladost.

Pročitano 2603 puta
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Poslednji put izmenjeno sreda, 25 maj 2016 04:09

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.